Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co a jak do budoucna

Sem budu psát plány do budoucna

Do budoucna vás čekájí, nějaké články z dojmů starých her a v listopadu přesněji někdy okolo 18.11.2014 vás čeká moje recenze na GTA 5 ps4 verze. Půjde hlavně o grafickou stránku věci. A bohužel až někdy o vánocích vás bude čekat recenze na assassins creed rogue xbox360 verze a assassins creed unity ps4 verze. Určitě se ptáte proč až o vánocích? Tyto hry mají přece vyjít už v listopadu. Jenže já si ac unity nadělim pod stromeček a kámoš zase rogue, protože já už nemám starou konzoli, takže recenze na hry, které budou pouze na staré kozole jsou tak trochu závislé na mích kámoších. Ale ac rogue bude o vánocích na 100 procentní a unity taky. A poslední ještě věc. Hry, které vychází pouze na jakákoliv nintenda recenze nebudou, protože já nemám nintendo, ale mám pouze pc a ps4 a nikdo z mích kámošů nintenda nemají. Takže na této stránce budou hlavně recenze na ps4 a počítač a občas na ps3, xbox360, nebo xbox one.

 

 

 Zdravím mé čtenáře a omlouvám se vám, že recenze gta 5 ps4 verze bude až někdy v půlce listopadu, ale za to já nemohu, protože na tuto hru bylo posunuto datum vydání a to na 18.11.2014, takže recenze bude předpokládám do konce listopadu.

 Takže zdravím své čtenáře a oznamuji, že tak na 60 % si budu k vánocům kupovat hru driveclub na ps4 takže nejpozději do konce roku by mohla být i recenze na driveclub, ale ještě se uvidí. A nově říkám, že případné otázky mi můžete psát na můj skype na kterém se jmenuji ondrejstrycharski a nebo na můj facebook na kterém se jmenuji Ondra Strycharski takže si mě můžeze přidat do přátel, ale v žádosti musí být uvedeno, že mě znáte z mého webu jinak žádost nepřijmu. A žádosti o přátelství příjmám většinou do 48 hod a to jak na skypu tak na facebooku. A otázky psát můžete každý den od 15:00 do 19:00 hod. Pokud napíšete otázku jinak než jsou napsány hodiny tak se nic neděje, ale odpovím od 15:00 do 19:00.

Zdravím mé čtenáře a oznamuji, že od 20. 10. 2014 budou občas vycházet také recenze na xobox one, protože můj přítel Kk - 1998 v pátek 17. 10. 2014 zaplatil zálohu a v pondělí mu do jednoho obchodu přijde xbox one. Nutno ovšem dodat, že má bezkinectovou verzi, ale říkal, že na vánoce si kinect pravděpodobně koupí. První dvě recenze na hry z xbox one budou Forza Horizont 2 a Forza 5. Takže se máte na co těšit.